Tilbygning og renovering i Kolding og omegn

 

Grundig planlægning og tryghed

Leder du efter en dygtig og imødekommende tømrer til renovering af dit hus eller til at bygge den tilbygning, du længe har drømt om? Så er du kommet til det rette tømrerfirma. Vi har 20 års erfaring inden for tilbygninger og renovering i Kolding og omegn, og vi gør det altid med et smil på læben.

Vi kan varetage en komplet renovering af lejlighed eller hus

Vi kan løse store såvel som små renoveringsopgaver, hvad enten du skal have renoveret din lejlighed eller hele dit hus fra kælder til kvist. Vi har en række dygtige samarbejdspartnere i vores lokalområde, som vi kan trække på i forbindelse med større projekter. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

Renovering af badeværelse

Renovering af køkken

Renovering af kælder

Disse opgaver kræver typisk ekspertise ud over vores kompetenceområder som tømrer, og vi kan dermed sørge for, at du får en totalløsning, så du ikke selv behøver at hente andre håndværkere ind udefra.

 

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på vores arbejde i forbindelse med renovering i Kolding og omegn varierer meget alt afhængigt af, hvor omfattende en renovering der er tale om. En renovering kan være alt lige fra en mindre renovering af taget til en totalrenovering og en istandsættelse af hele huset.

Vi tilbyder dog altid en attraktiv pris på vores arbejde, og du er samtidig garanteret kvalitetshåndværk, som holder i rigtig mange år.

 

Hvilke former for tilbygninger kan vi varetage?

Trænger du til mere plads i dit hus, eller er det endelig blevet tid til at få bygget den carport eller udestue, du længe har drømt om? Så lad os hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet følgende former for tilbygninger:

Udestue/vinterstue

Garage og carport

Udvidelse af køkken og bad

Ekstra værelser

Karnap

Udvidelse med kvist

Værksted og skur

Mange andre tilbygninger

Kontakt os og hør mere om tilbygning og renovering i Kolding og omegn

Du er velkommen til at kontakte for at høre mere om vores arbejdsområder eller for at indhente et uforpligtende tilbud på den tilbygning eller renovering i Kolding eller omegn, som du drømmer om.

Bliv kontaktet af os

2 + 15 =

Følg os på facebook