Vi har stor erfaring inden for nyt tag og andet tagarbejde. Kontakt os i dag!

Nyt tag i Kolding eller omegn

 

Vi udfører tagarbejde i topkvalitet

Trænger dit tag til at blive udskiftet, så er du komme til det rette sted. Hos Skawbo Byg har vi mange års erfaring med forskellige former for tagarbejde, og vi er blandt andet eksperter inden for lægning af nyt tag i Kolding og omegn. Vi er glade og imødekommende, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

 

Hvilke tagtyper findes der?

Der findes utrolig mange forskellige tagtyper, som hver især har en række fordele og ulemper. Det gælder derfor om at vælge lige netop den tagtype, der passer til din bolig og dit budget.

Der findes blandt andet følgende tagtyper:

Tegltag

Tagpap-tag

Ståltag

Betontag

Eternittag

Naturskifertag 

Hvilke regler skal jeg være opmærksom på?

Når du skal have lagt nyt tag i Kolding eller omegn, skal du være opmærksom på, om det fremgår af lokalplanen, hvilken tagtype der er tilladt i dit område. Der kan være særlige regler til nyt tag, som kan have en stor betydning for, hvordan dit nye tag kommer til at se ud, og hvad det kommer til at koste dig.

 

Hvad koster et nyt tag?

Hvor meget et nyt tag koster afhænger ligeledes af, hvilken tagtype du vælger. Er du på udkig efter en billig løsning, kan tagpap være det rette valg, hvorimod et tegltag typisk er en meget dyrere løsning.

Derudover er der dog også en række andre faktorer, der spiller ind, når det kommer til prisen på et nyt tag. Det dækker blandt andet over tagets størrelse og selve tagkonstruktionen, ligesom der også kan komme udgifter i forbindelse med udskiftning af tagrender, efterisolering og skotrender.

Kunne du tænke dig en konkret nyt tag-pris, så er du velkommen til at kontakte os på 61 31 15 93 eller e-mail info@skawbo-byg.dk for at indhente et uforpligtende tilbud.

Bliv kontaktet af os

7 + 1 =

Følg os på facebook