Udskiftning af døre og vinduer af professionelle tømrer i Kolding og Midtjylland

Døre & vinduer

 

Udskiftning af døre og vinduer i Kolding og Midtjylland

Er du træt af at stå og lave mad i det gamle køkken, hvor skufferne binder, og skabene roder, fordi der ikke er plads nok? Så lad en professionel køkkenmontør fra vores tømrerfirma give dig det køkken, du fortjener.

De fleste bruger en stor del af hver eneste aften i køkkenet, og derfor er det vigtigt, at det er et behageligt sted at være.

 

Stor erfaring som køkkenmontør

Vi har mange års erfaring med opsætning af køkkener, og vi er desuden godkendt af Vordingborg Køkkener til at levere arbejde for dem. Det er vi, fordi vi leverer høj kvalitet – hver gang.

Det betyder ikke, at vi kun opsætter Vordingborg Køkkener. Hos Skawbo-Byg ApS i Kolding udfører vi køkkenopgaver med alle slags køkkener, og altid er det med fokus på både helheden og detaljerne. Det sikrer dig et køkken med et unikt og flot resultat.

 

Komplet køkkenrenovering

Har du ikke mod på eller tid til selv at fjerne det gamle køkken, tager vi også gerne den del af opgaven med i vores arbejde. Vi nedtager hurtigt det gamle køkken og går straks i gang med opsætning af det nye, så I ikke skal købe mad udefra i mange dage i træk.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på opsætning af dit køkken.

Bliv kontaktet af os

3 + 12 =

Følg os på facebook