Køkken­montering i Kolding og omegn


Er du træt af at stå og lave mad i det gamle køkken, hvor skufferne binder, og skabene bugner af rod, fordi der ikke er plads nok? Så lad en professionel køkkenmontør fra vores tømrerfirma montere det køkken, du fortjener.

De fleste bruger en stor del af hver eneste aften i køkkenet, og det er derfor vigtigt, at det er et behageligt sted at være, så kreativiteten i køkkenet kan folde sig ud. Vi tilbyder professionel køkkenmontering i Kolding og omegn, så tag endelig fat i os.

Vi er altid glade og imødekommende, hvilket danner grundlag for en god dialog med dig omkring dine ønsker og forventninger.

Tømrer til montering af køkken

Vi har 20 års erfaring med opsætning af køkken og renovering af køkken. Vi er desuden godkendt af Vordingborg Køkkener til at levere arbejde for dem. Det er vi, fordi vi leverer høj kvalitet – hver gang.

Det betyder dog ikke, at vi kun opsætter Vordingborg Køkkener. Vi udfører køkkenopgaver i forbindelse med alle slags køkkener, og vi har altid fokus på både helheden og de små detaljer. Det sikrer dig et unikt og flot køkken.

Har du ikke tid til eller mod på selv at fjerne det gamle køkken, varetager vi også gerne denne del af opgaven. Vi kan hurtigt nedtage det gamle køkken, hvorefter vi straks går i gang med køkkenopsætning af det nye, så du ikke skal købe mad udefra i for mange dage i træk.

Hvad koster montering af køkken?

Hvor meget det koster at få monteret et køkken afhænger blandt andet af, hvor mange elementer der skal monteres, og om vi også skal stå for nedrivningen af det gamle køkken. Vi står dog altid klar med en attraktiv pris på montering af køkken, så tag endelig kontakt til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og hør mere om køkkenmontering i Kolding eller omegn

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde, har du nogle spørgsmål som fx priser, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på vores køkkenmontering i Kolding, Vejle, Fredericia og omegn? Så ring på telefon 61 31 15 93 eller skriv til e-mail info@skawbo-byg.dk.

BLIV KONTAKTET HURTIGT

    Kan du ikke lide kontaktformularer?
    Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon
    61 31 15 93 eller sende os en e-mail til info@skawbo-byg.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

    © Copyright – All rights reserved.

    Til top